Verzendkosten & levertijden - Dutch Tea Maestro
Zelf thee samenstellen     Hoge kwaliteit     Gratis verzending vanaf 45 ,-     Binnen 24 uur verzonden     14 dagen retourrecht

Verzendkosten & levertijden

Verzendkosten en levertijden

 

Wij verzenden naar Nederland & België!

Verzendkosten Nederland
De meeste pakketten worden standaard geleverd met de pakketpost van DPD. In sommige gevallen werken wij ook samen met DHL of Post.nl (denk bijvoorbeeld aan het geval er een storing is bij DPD).

Bestel je artikelen uit de categorie Refill of bestel je een premixed zakje? Dan zijn de verzendkosten €3,95. Bestel je daarnaast een ander product dan worden de verzendkosten automatisch aangepast naar €5,75. Voordat je gaat afrekenen zie je duidelijk wat de verzendkosten zijn van jouw bestelling.

Bestel je boven de € 90,- dan zijn de verzendkosten gratis.

Je ontvangt een separate mail met de track and trace.

Je kunt er ook voor kiezen om het pakket bij ons af te halen in ‘s-Hertogenbosch. Uiteraard betaal je dan geen verzendkosten. Voor het afhalen maken wij een afspraak met je. Zodra je bij het afrekenformulier aangeeft ‘Afhalen’ nemen wij na ontvangst van jouw bestelling contact met je op om af te spreken wanneer je het pakket komt afhalen.

Levertijden Nederland
Bestellingen worden doorgaans dezelfde dag of de volgende dag ingepakt en verzonden door ons.
Op het moment dat het pakket door ons verzonden is wordt in de regel het pakket de eerstvolgende werkdag aangeboden. Echter zijn wij afhankelijk van onze vervoerders waardoor het in sommige gevallen enkele dagen in beslag kan nemen. Vooral rond de feestdagen komt het weleens voor dat een pakket iets langer onderweg is dan gebruikelijk.

Verzendkosten & Levertijden België
Het is mogelijk om uw bestelling naar België te laten versturen. Helaas is het nog steeds erg duur om vanuit Nederland een pakket naar België te laten versturen. Wij werken samen met twee vervoerders voor onze pakketten naar België: DHL & DPD. In de regel wordt het pakket na bestelling dezelfde dag of de eerst volgende werkdag door ons klaargemaakt en door ons verzonden. De levertijd kan 1 dag bedragen, echter houden wij rekening met een gemiddelde levertijd van 2 dagen (en in sommige drukke perioden) 3 dagen voordat het pakket in België is. De verzendkosten naar België zijn altijd € 9,50 – ongeacht het bestelbedrag.