Betaalmogelijkheden - Dutch Tea Maestro
Zelf thee samenstellen     Hoge kwaliteit     Gratis verzending vanaf 45 ,-     Binnen 24 uur verzonden     14 dagen retourrecht

Betaalmogelijkheden

Betaalmogelijkheden

 

Natuurlijk vinden wij het van groot belang dat je bij ons zorgeloos online kunt bestellen. Daarom hebben wij diverse betaalmethoden.

De volgende betaalmogelijkheden worden door ons geaccepteerd:

 

Mollie
Ideal en Bancontact.

Alle Nederlandse banken bieden Ideal aan. Je betaald er veilig mee in de vertrouwde internetomgeving van jouw bank of je bank app. Hoe werkt het? Je kiest voor de betaalmethode Ideal. Kies hier de bank waar je betaalrekening loopt. Je wordt vanzelf doorgestuurd naar de internetomgeving van je bank en je logt in op de gebruikelijke manier. De gegevens zijn reeds ingevuld, je controleert of het bedrag en de begunstigde goed zijn en keurt de Ideal betaling goed.

Bij afhalen betalen
Je bestelde product, die je via de webshop hebt aangekocht, wordt voor je gereserveerd zodat het aanwezig is op het moment dat je het komt afhalen. Wij nemen hiervoor contact met je op om een afspraak te maken. Ophalen (na afspraak) kan op werkdagen tussen 08:30 en 17:00 uur aan de Helftheuvelweg 11 te ‘s-Hertogenbosch. Bij het afhalen kan het bestelde product contant voldaan worden.