Verzending binnen NL € 3,95 | Gratis verzending binnen NL vanaf € 45,-

Op kantoor

Op kantoor

Ben je op zoek naar thee voor op het werk? Op kantoor thee aanbieden aan je gasten en medewerkers van de beste kwaliteit is simpelweg een must. Aankomen met standaard theezakjes is niet meer van deze tijd. We zetten ook geen koffiepot om half 9 in de ochtend aan en drinken dit om half 11 nog op, toch? Zo is het ook met thee. Medewerkers en gasten willen kwaliteit en verwachten dit ook te krijgen.

Kwaliteit

De beste kwaliteit losse thee

Beter voor het milieu

Geen zakjes, minder verpakkingsmateriaal

Tevreden medewerkers & gasten

Eindelijk aandacht voor thee

Premixed
Wil je gemak & kwaliteit op kantoor? Kies dan voor onze voorgemixte thee, samengesteld door onze thee expert Karlijn Dapper. Naast unieke smaaksensaties hebben wij twee klassiekers; de rooibos en de Earl Grey.

Kies en mix; Kies de gewenste smaken en kies een serveer- & bewaarplateau. Wij hebben plateaus beschikbaar voor 2, 5 of 7 blikjes. Dat is het principe van ons premixed concept. Ideaal voor in het bedrijfsrestaurant/espressobar maar ook voor bij de koffiehoek of op je bureau. Hulp nodig? Samen kunnen we kijken wat past bij jou op kantoor. Uiteraard hebben wij ook diverse accessoires zoals zeefjes, filters en theepotten.

Premixed horeca thee concept losse thee plateau meet 7 vakken
Premixed horeca thee concept losse thee plateau met 2 vakken
Premixed horeca thee concept losse thee plateau met 5 vakken

WIL JE MEER INFORMATIE

OF ONZE THEE PROEVEN?

Laat een bericht achter en wij informeren je graag over de mogelijkheden.
Bijwerken van …
  • Geen producten in de winkelwagen.