Dag van de Zorg & Verpleging - Dutch Tea Maestro
Zelf thee samenstellen     Hoge kwaliteit     Gratis verzending vanaf 45 ,-     Binnen 24 uur verzonden     14 dagen retourrecht

Dag van de Zorg & Verpleging, 12 mei 2023, geef deze toppers een onvergetelijk theecadeau.

Meer dan ooit realiseren we ons hoe belangrijk het werk is van onze helden die in de verpleging en zorg werken.

Op 12 mei 2023, de Dag van de Zorg & Verpleging wordt stilgestaan bij de inzet en toewijding van deze toppers die doorgaan waar een ander stopt.

Maak jij het verschil met een onvergetelijk theecadeau?

Dag van de zorg thee

GEPERSONALISEERDE THEEFLES OF THEEBLIKJE

Vanaf 50 stuks.

Wil je een origineel cadeau voor Dag van de Zorg? Verras jouw medewerkers met een gepersonaliseerde theefles of theeblikje!

In samenwerking met City Gin/ City Tea bieden wij deze prachtige theeblikjes en theeflessen, met eigen label, aan. Zowel de fles als de blikjes zijn gevuld met heerlijke verse thee (keuze tussen verschillende blends).

Kies jouw eigen tekst, kies de gewenste kleur en voorzie de fles of het blikje eventueel nog van een eigen logo. Wat dacht je van “Zorgtopper”, “Jij bent goud waard”, “Jij hebt het hart op de juiste plek” of “Voor onze zorgheld”!

Het zijn de kleine dingen die het doen…

Of maak het 100% persoonlijk…

Dag van de zorg thee cadeau

GEPERSONALISEEERDE BRIEVENBUS THEEDOOS

Vanaf 100 stuks.

Wil je een origineel cadeau voor Dag van de Zorg? Verras jouw medewerkers met een gepersonaliseerde theebox! Een box om je eigen thee mee te maken!

In samenwerking met Happibox hebben wij deze boxen ontwikkeld. Deze Happibox is gevuld met een zak verse thee, theefilters en een extra smaak om jouw eigen thee mee te maken! Blend your own tea! Deze box is er in diverse kleuren, smaken en thema’s! Daarbij horen diverse boodschappen die aansluiten bij jouw geefmoment. Bijvoorbeeld de Calm Down box; het perfecte cadeau om even te ontspannen voor de zorgmedewerkers. Kies uit onderstaande boxen:

Feel good blend – Love blend – Happy blend – Cheer up blend – Celebrate blend – Calm down blend

Het enige wat je hoeft te doen is een logo, persoonlijke tekst en NAW-gegevens van de ontvangers aan te leveren. De rest regelt Happibox! Indien gewenst is deze box uit te breiden met Yesty cadeaukaart of een persoonlijke videobeleving met Surprise! QR-code.

Dag van de Zorg & Verpleging cadeaus

Inpakservice & verzenden per adres

Alle pakketten voorzien van een kaartje? Alle pakketten ingepakt hebben? Wij denken graag met u mee. Ook verzenden per adres is mogelijk. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.