Retail - Dutch Tea Maestro
Zelf thee samenstellen     Hoge kwaliteit     Gratis verzending vanaf 45 ,-     Binnen 24 uur verzonden     14 dagen retourrecht

Retail

Retail

Heb jij een mooie winkel of conceptstore (fysiek of online)? Wij zoeken enthousiaste ondernemers en verkooppunten voor Dutch Tea Maestro.
Vertel je graag over jouw producten? Neem je de klant mee; vertel je graag het verhaal achter een product? En wil jij iets unieks in jouw winkel? Dan zoeken wij jou!

Unieke producten

Alle thee en blends zijn met zorg en aandacht bij elkaar uitgezocht i.s.m. één van Nederlands meest gerenommeerde thee expert; Karlijn Dapper. Dat zie je terug in hoe onze thee eruit ziet en natuurlijk in de voortreffelijke smaak. Echte mooie thee cadeaus!

Storytelling

Onze producten behoeven uitleg. Neerzetten en wachten totdat iemand het pakt werkt niet. Vertel je jouw klanten graag het verhaal achter een product? Hoe de concepten werken? De details? Dan zijn de producten van Dutch Tea Maestro iets voor in jouw winkel.

Dutch Design

Vrijwel alles dat wij inkopen (naast onze thee) komt van dichtbij; de blikken komen uit Nederland, de zakjes worden in België gemaakt, alles plateaus worden in Nederland gemaakt en al het drukwerk wordt in Nederland gedrukt. De thee komt van plantages uit o.a. China, Japan en Vietnam.

Samen succesvol

Wij waken ervoor dat onze producten niet op iedere plank op iedere hoek van de straat liggen. Waarom niet? Wij gaan voor langdurige relaties en werken uitsluitend samen met winkeliers die voor 100% achter onze producten staan en samen met ons de verkoop tot een succes maken!

Blend it yourself theepakket
Sfeerfoto thee plateau

B2B Contact

Meer informatie voor horeca, retail of op kantoor? Laat je bericht achter via onderstaand formulier.

  WIL JE MEER INFORMATIE OF ONZE THEE PROEVEN?

  Laat een bericht achter en wij informeren je graag over de mogelijkheden.

  Let op: alle bestellingen geplaatst vanaf dinsdag 23 april na 20:00 uur worden verstuurd op maandag 29 april.

  Mocht je niet kunnen wachten? Plaats je bestelling dan via Bol.com - een deel van ons assortiment kan door Bol de volgende dag geleverd worden.
  Excuses voor het ongemak.


  Naar de shop »