Verzending binnen NL € 3,95 | Gratis verzending binnen NL vanaf € 45,-

Horeca

Losse thee in de horeca

Maak van thee drinken een bijzondere beleving met een van onze horeca theeconcepten. Speciaal ontwikkeld door een van Nederlands meest gerenommeerde thee expert: Karlijn Dapper. Serveer losse thee in de horeca op een unieke manier en laat jouw gasten hun ideale kop thee maken.

Een persoonlijke kop thee

De beste kwaliteit

Een unieke presentatie

Meer omzet uit thee

Onze losse thee horeca concepten

Blend-it-yourself
Maak van je gasten echte ‘tea maestro’s’. Met onze blend-it-yourself serveerplateaus maken ze zelf hun eigen favoriete thee blend. Tijdens een klassieke high-tea bijvoorbeeld.

Het thee plateau bestaat uit een basis losse thee met vier extra theesmaken. Aan tafel maakt de gast vervolgens zijn/haar eigen favoriete thee blend. Een unieke manier om losse thee te serveren. Er zijn verschillende soorten plateaus allen met een eigen basismelange en eigen smaakmakers. Daarnaast zijn er menukaarten beschikbaar.

  • Perfect voor bij high tea’s.
  • Unieke presentatie van losse thee.

Premixed
Wil je gemak & kwaliteit? Kies dan voor onze voorgemixte thee, samengesteld door onze theesommelier. Serveer unieke smaaksensaties met onze voorgemixte thee in diverse smaken. Denk aan een Love blend met rozenknopjes en cacaonibs of denk bijvoorbeeld aan een Calm Down blend met lavendel en kamille of bijvoorbeeld de Cheer Up blend met gember en kaneel. Daarnaast hebben wij twee klassiekers; de rooibos en de Earl Grey.

Kies en mix; Kies de gewenste smaken en kies een serveerplateau. Wij hebben plateaus beschikbaar voor 2, 5 of 7 blikjes. Dat is het principe van ons premixed concept. Hulp nodig? Samen kunnen we kijken wat past bij jouw zaak.

  • Gemak & kwaliteit.
  • Eigentijdse uitstraling.

Hotel Brasserie Verhoeven, Uden

Hele fijne samenwerking, doen wat ze beloven! Veel complimenten over de thee.

WIL JE MEER INFORMATIE

OF ONZE THEE PROEVEN?

Laat een bericht achter en wij informeren je graag over de mogelijkheden.
Bijwerken van …
  • Geen producten in de winkelwagen.