Zomer thee - Dutch Tea Maestro
Zelf thee samenstellen     Hoge kwaliteit     Gratis verzending vanaf 45 ,-     Binnen 24 uur verzonden     14 dagen retourrecht

Zomer thee

 

Heerlijk die zomerse temperaturen maar wat drink je daar nou het beste bij? Een heerlijke zomerse thee.

Afkoelen met thee

Wist je dat het eigenlijk beter is om warme drankjes te drinken in plaats van koud tijdens een warme zomerdag? Geniet van deze mooie zomerse dagen met één van onze lekkere zomer thee smaken, of een heerlijk glas verfrissende ijsthee. Het is zoveel lekkerder om een kopje thee te drinken welke goed past bij het seizoen. Ter inspiratie hebben we een aantal heerlijk zomer thee voor jou geselecteerd met daarbij een aantal niet te missen thee items voor de zomer.

Deze zomerse Happy Blend is zowel fris als fruitig. Zowel warm als koud erg lekker. Maak er eens een ijsje van!

Theeblikje met groene witte fruit theesoorten

€10,95

Deze had je natuurlijk kunnen verwachten; een heerlijke Ice Tea; de Tropical Fruit. Dit is een echte allemansvriend. In een handomdraai gemaakt en ontzettend lekker en verfrissend.

Zelf ijsthee maken met groene ijsthee en tropisch fruit

€8,50

Nummer 3
Citroenthee

Bestel deze basisthee van de Cheer Up Blend. Een heerlijk frisse citroenthee. Zowel warm als koud erg lekker. Voeg een extra schijfje citroen of limoen toe. Past ook heerlijk bij een zomerse salade.

Citroenthee

€6,95

Boek Theeroutes bestellen

Liefhebber van thee, boeken en reizen?

Dan is dit boek een schot in de roos! Deirdre heeft de afgelopen tien jaar alle uithoeken van de wereld gezien, op zoek naar mooie theeregio’s en goede verhalen. Haar ervaringen en bezoektips bundelt ze, samen met de kennis van reisgenoot en thee-expert Karlijn, in dit boek. Zodat iedereen die van reizen én thee houdt zelf deze theeparels kan gaan ontdekken.

Zomer thee mee op vakantie?

 

Check deze handige to go teamaker dan eens!

Tea to go maker bestellen