Zomergeschenk personeel - Dutch Tea Maestro
Zelf thee samenstellen     Hoge kwaliteit     Gratis verzending vanaf 45 ,-     Binnen 24 uur verzonden     14 dagen retourrecht

Zomergeschenk personeel

De geur van gemaaid gras, barbecueën, gekoelde drankjes en tot laat buiten zitten. De zomer is weer begonnen! Tijd om alle medewerkers te bedanken met een zomergeschenk. Op zoek naar een origineel zomergeschenk voor je medewerkers? Wij zetten de vrolijkste thee producten voor je op een rij. Zomergeschenk personeel; vink maar af! Gevonden!

Nummer 1
Ice tea

IJsthee thuis vers maken! Dat kan met dit theepakket. Maak in een handomdraai een heerlijke verse ice tea. Inhoud 80 gram – voor ca. 20 glazen. Inclusief gebruiksaanwijzing op kaartje. Verkrijgbaar in de varianten Tropical Fruit & Forest Fruits. Het ultieme zomergeschenk voor je personeel.

Zelf ijsthee maken met groene ijsthee en tropisch fruit

va. €8,50

Bij afname van meer dan 20 stuks neem dan contact met ons op voor de retailprijzen.

Thermosflessen; we hebben er meerdere! De duurzame thermosflessen van IZY Bottle uit de Van Gogh Lijn zijn verkrijgbaar in vier varianten; Korenveld met Kraaien, Zelfportret, Zonnebloemen en Amandelbloesem. Deze geweldige RVS dubbelwandige drinkfles houdt je thee 12 uur lang warm en heeft een inhoud van 500ml. Daarnaast hebben we een prachtig theeglas met filter en bijvoorbeeld de teamaker to go.

duurzame thermosfles van Gogh Zonnebloemen bestellen

va. € 18,95

Bij afname van meer dan 20 stuks neem dan contact met ons op voor de retailprijzen.

Onlangs zijn wij een hele fijne samenwerking gestart met Happibox. Zoek je een zomergeschenk voor je personeel en wil je het laten personaliseren? Denk dan eens aan een thee brievenbuspakket. I.s.m. Happibox hebben wij een aantal super toffe theeboxen samengesteld welke je o.a. met naam en logo kunt laten personaliseren. Dit kan al vanaf 100 stuks.

thee personaliseren cadeau

prijs op aanvraag

cadeau inpakken

Zomergeschenk inpakken

Laat je zomergeschenken voor je medewerkers direct door ons inpakken; lees meer over onze inpakservice. 

Tevens kunnen wij per adres voor je versturen.

Laat een bericht achter en wij nemen contact met je op om alle mogelijkheden voor een zomergeschenk voor je medewerkers te bespreken.

We laten een aantal jaar Covid achter ons; de zomer staat voor de deur. Tijd om alle medewerkers eens in het zonnetje te zetten met een mooi zomergeschenk. Graag denken wij met je mee om het ideale zomergeschenk voor je personeel samen te stellen. We pakken het mooi in en we kunnen het ook direct per adres versturen. Informeer vrijblijvend naar alle mogelijkheden.