Origineel kerstgeschenk voor personeel en relaties - Dutch Tea Maestro
Zelf thee samenstellen     Hoge kwaliteit     Gratis verzending vanaf 45 ,-     Binnen 24 uur verzonden     14 dagen retourrecht

Origineel kerstgeschenk voor personeel en relaties 

Op zoek naar een (kerst)geschenk voor je medewerkers of relaties? Denk dan eens aan een theepakket van Dutch Tea Maestro. Een theepakket als kerstgeschenk is immers altijd goed.

Origineel

Ingepakt en door ons verzonden

Schot in de roos

Bestel direct online

Wil je ook iemand verrassen? Onze cadeausets zijn perfect voor elke gelegenheid.
Neem voor persoonlijk contact, achteraf betalen en/of commercieel gebruik contact op met info@dutchteamaestro.com

Of shop alvast onze favorieten..
Thee cadeaupakket | Small

Wil je een leuk thee cadeaupakket geven aan een thee liefhebber? Dan is dit thee geschenkpakket van Dutch Tea Maestro iets voor jou. Inclusief thee maatlepel.

Thee cadeaupakket zwarte thee bestellen

€14,95

Blend It Yourself | Celebrate

Maak in een handomdraai je eigen feestelijke theemix. Je start met een zwarte thee met sinaasappel als basis. Met dit feestelijke theepakket kun je eindeloos variëren in smaak.

Theepakket met zwarte thee en sinaasappel theesoorten en smaken

€19,95

Thee cadeaupakket | Medium

Wil je een leuk thee cadeaupakket geven aan een thee liefhebber? Dan is dit thee cadeaupakket zeker iets voor hem of haar.  Maak je eigen theemix. Je start met een basis thee en voegt naar wens extra smaken toe.

Thee cadeaupakket voor hem of haar met zwarte thee, vier smaakmakers, een thee maatlepel, een doosje met theefilters en een instructiekaart.

€27,95

Kerstcadeaus voor theeleuten

Het mooiste relatiegeschenk

Of wenst u een relatiegeschenk (met de kerst) te versturen? Wij hebben theepakketten; groot en klein. Natuurlijk pakken wij het graag feestelijk voor u in voorzien van kaart en verzending per adres is ook mogelijk.

Een origineel kerstgeschenk voor personeel

Denk dan eens aan onze Blend-It-Yourself pakketten. In een handig en mooi cadeaublik zit alles wat je nodig hebt om je eigen thee te maken. Super origineel en lekker.

Holland Heritage Thee Blend