Ontdek de Holland Heritage Blend - Dutch Tea Maestro
Zelf thee samenstellen     Hoge kwaliteit     Gratis verzending vanaf 45 ,-     Binnen 24 uur verzonden     14 dagen retourrecht

Ontdek de Holland Heritage blend

Een milde Ceylon thee met tulpjes, stroopwafel en speculaas

Holland Heritage Blend

Wij hebben een heerlijke nieuwe blend gecreëerd waarbij de historische verbinding met het verre Oosten omgetoverd is in een eigentijdse blend die Nederlands erfgoed het beste symboliseert. Een thee met een Nederlands tintje; een heerlijk thee cadeau.

Van oudsher worden thee, kruiden en specerijen al via zee van het verre oosten naar het westen verscheept. Van al deze heerlijke kruiden en specerijen worden al heel lang typische Hollandse lekkernijen gemaakt zoals speculaas en stroopwafel. De Ceylon thee, de basis van deze blend, komt van oorsprong van een Brits/Hollandse kolonie; Ceylon (Sri Lanka).

De Holland Heritage blend slaat dan ook de brug tussen oost en west. De historische verbinding met het verre Oosten en de smaken van Nederlands erfgoed worden met elkaar verbonden.

Geniet van een milde Ceylon thee met tulpjes, stroopwafel en speculaas. Het ultieme thee (kerst)cadeau voor de theeliefhebber!


Mix & Mingle met de nieuwe Holland Heritage Blend

In het Blend-It-Yourself blik vind je een receptenboekje met heerlijke hapjes en drankjes gemaakt van de Holland Heritage Blend. Wil je alvast een voorproefje; kijk dan hier!

Ontdek de hele collectie