Make a Wish - Dutch Tea Maestro
Zelf thee samenstellen     Hoge kwaliteit     Gratis verzending vanaf 45 ,-     Binnen 24 uur verzonden     14 dagen retourrecht

Make A Wish

Als een kind kan geloven dat zijn wens uitkomt, dan kan hij ook geloven dat hij beter wordt. Dat is de kracht van de Wish Journey.

 

 

Elke dag horen gemiddeld 3 families in Nederland dat hun kind een ernstige, soms zelf levensbedreigende ziekte heeft. Het gezinsleven verandert in één klap totaal. Die impact is moeilijk voor te stellen. Make-A-Wish Nederland wil al deze jonge patiënten tussen 3 en 18 jaar een positieve boost meegeven. Een ervaring die ze sterker maakt. En vertrouwen en kracht geeft voor de toekomst. Dat doen ze door samen hun grootste wens te laten uitkomen.

 

Met het kopen van een Feel Good Blend-It-Yourself Startpakket of een Feel Good Prefix-blikje dragen wij samen ons steentje bij. Van elk verkocht blik/blikje doneren wij een gedeelte aan Make-A-Wish Nederland. Ook onze horeca-locaties dragen hun steentje bij; van elke zak Feel-Good thee die wij in de horeca verkopen gaat een deel naar Make-A-Wish Nederland. Dat is nog eens een kop thee met een goed gevoel drinken.

Let op: alle bestellingen geplaatst vanaf dinsdag 23 april na 20:00 uur worden verstuurd op maandag 29 april.

Mocht je niet kunnen wachten? Plaats je bestelling dan via Bol.com - een deel van ons assortiment kan door Bol de volgende dag geleverd worden.
Excuses voor het ongemak.


Naar de shop »