Losse thee serveren in de horeca - Dutch Tea Maestro
Zelf thee samenstellen     Hoge kwaliteit     Gratis verzending vanaf 45 ,-     Binnen 24 uur verzonden     14 dagen retourrecht

Losse thee in de horeca, dat is wat de gast wil

Een persoonlijke kop thee

De beste kwaliteit

Een unieke presentatie

Meer omzet uit thee

Losse thee serveren in de horeca

Op zoek naar een origineel thee concept voor in jouw horecazaak? Een thee groothandel? Wil jij ook verse thee serveren in jouw restaurant? Ja? Zoek niet verder! Gevonden! 

Losse thee in de horeca. Eigenlijk kun je er niet meer omheen. Zakjes thee; nu kom je er nog mee weg; over een paar jaar stuurt je gast je terug voor een fatsoenlijk glas thee. Losse thee in de horeca is net als goede koffie bezig met een opmars te maken. Gasten willen kwaliteit en zijn bereidt daar voor te betalen. Niet voor niets dat steeds meer horecazaken op zoek gaan naar een thee concept in de horeca dat lekker is, werkbaar is en betaalbaar blijft.

Graag informeren wij je naar onze mogelijkheden voor losse thee in de horeca. Bekijk snel onze concepten.

Blend-it-yourself
Maak van je gasten echte ‘tea maestro’s’. Met onze blend-it-yourself serveerplateaus maken ze zelf hun eigen favoriete thee blend. Tijdens een klassieke high-tea bijvoorbeeld.

Het thee plateau bestaat uit een basis losse thee met vier extra theesmaken. Aan tafel maakt de gast vervolgens zijn/haar eigen favoriete thee blend. Een unieke manier om losse thee te serveren. Er zijn verschillende soorten plateaus allen met een eigen basismelange en eigen smaakmakers. Daarnaast zijn er menukaarten beschikbaar.

  • Perfect voor bij high tea’s.
  • Unieke presentatie van losse thee.

Premixed
Wil je gemak & kwaliteit? Kies dan voor onze voorgemixte thee, samengesteld door onze theesommelier. Serveer unieke smaaksensaties met onze voorgemixte thee in diverse smaken. Daarnaast hebben wij twee klassiekers; de rooibos en de Earl Grey.

Kies en mix; Kies de gewenste smaken en kies een serveerplateau. Wij hebben plateaus beschikbaar voor 2, 5 of 7 blikjes. Dat is het principe van ons premixed concept. Hulp nodig? Samen kunnen we kijken wat past bij jouw zaak.

  • Gemak & kwaliteit.
  • Eigentijdse uitstraling.

WIL JE MEER INFORMATIE

OF ONZE THEE PROEVEN?

Laat een bericht achter en wij informeren je graag over de mogelijkheden.