Zelf thee samenstellen     Hoge kwaliteit     Gratis verzending vanaf 45 ,-     Binnen 24 uur verzonden     14 dagen retourrecht
  •    >   
  • Kerstcadeau tips voor hem en haar

Kerstcadeau tips voor hem en haar

De tijd van gezelligheid komt er weer aan. Een mooi versierde boom, pakjes onder de boom en lekker eten en drinken. Kun jij nog wel wat kerstcadeau tips gebruiken? Check dan snel onze kerstcadeau ideeën voor dit jaar. Want wil jij met een uniek kerstcadeau voor de dag komen? Succes gegarandeerd. Bekijk ook onze andere giftsets in onze webshop.

Tip 1 – Blend it Yourself pakket

Maak een keuze uit één van onze Blend It Yourself pakketten. In een mooi cadeaublik zit een basisthee en vier smaakjes. In een handomdraai maak jij als een ware theesommelier je eigen theeblend. Inclusief handige instructiekaart.

theepakket inclusief theeblik met Ceylon thee bestellen

€19,95

Tip 2 – Luxe thee pakket

Een Blend It Yourself pakket maar nu voorzien van mooi bewaarplateau. In een mooi cadeaublik zit een basisthee en vier smaakjes. In een handomdraai maak jij als een ware theesommelier je eigen theeblend. Inclusief handige instructiekaart.

Ceylon theeblik, vier smaakmakers, een thee maatlepel, een instructiekaart geserveerd op een theeplateau

€59,45

Tip 3 – Plateau met 2 blikjes thee naar keuze

Misschien wel het leukste kerstcadeau idee dat we hebben; een plateautje met twee blikjes thee naar keuze. Stel zelf je thee cadeau samen, in te zetten voor elk moment. Altijd een schot in de roos!

€34,95

Kerstcadeaus voor theeleuten

Ontdek onze inpakservice

Wil jij een mooi cadeau geven en geen zin om het zelf in te pakken?
Maak dan gebruik van onze inpakservice. Voor een kleine meerprijs pakken wij de kerstcadeautjes leuk voor je in. Super handig!

Het origineelste kerstcadeau

Begrijpelijk dat je met een origineel cadeau aan wil komen met kerst. Dit is zekers te weten het mooiste kerstcadeau voor theeleuten! Het blend-it-yourself pakket van Dutch Tea Maestro. In vier stappen maak jij jouw eigen theeblend. De nieuwste blend is de Holland Heritage Blend. Te tof; inclusief gratis receptenboekje.

Holland Heritage Thee Blend

Wij zijn Donderdag 18 mei & Vrijdag 19 mei gesloten.

Bestellingen geplaatst van Donderdag 18 mei t/m Zondag 21 mei worden op Maandag 22 mei verzonden.


Naar de shop »