Kerstassortiment 2023 - Dutch Tea Maestro
Zelf thee samenstellen     Hoge kwaliteit     Gratis verzending vanaf 45 ,-     Binnen 24 uur verzonden     14 dagen retourrecht

Bijgaand ons kerstassortiment 2023

Onderstaand enkele van onze suggesties om op te nemen in het kerstassortiment van 2023. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en mogelijkheden.

Maak je eigen kerstthee pakket

MAKE YOUR OWN X-MAS TEA

Maak in een handomdraai je eigen thee blend. Met dit pakket maak je in vier stappen je eigen theeblend. De sleeves zijn aanpasbaar vanaf 100 stuks – tegen meerprijs (neem contact met ons op voor een prijsvoorstel op maat).

Inhoud van het pakket: Wit blik, basisthee, 4 smaakmakers in potje, instructiekaart.

 

Advies verkoopprijs: € 22,95 incl. 9% btw

Inkoopprijzen:

20 – 100 stuks: € 12,63 excl. 9% btw (40%)

100+ stuks: € 11,58 excl. 9% btw (45%)

Gepersonaliseerde theefles

GEPERSONALISEERDE THEEFLES OF THEEBLIKJE

GEPERSONALISEERDE THEEFLES OF THEEBLIKJE

Vanaf 50 stuks (1 ontwerp)

In samenwerking met City Gin/ City Tea bieden wij deze prachtige theeblikjes en theeflessen, met eigen label, aan. Zowel de fles als de blikjes zijn gevuld met heerlijke verse thee (keuze tussen verschillende blends).

Kies jouw eigen tekst, kies de gewenste kleur en voorzie de fles of het blikje eventueel nog van een eigen logo. Wat dacht je van bijvoorbeeld “Kerst Knuffels”, “X-Mas Inside” of “We wish you a Merry Christmas”.

 

Prijzen op aanvraag

X-MAS TEA IN GIFT BAG

Papieren zakje met daarin 40 gram heerlijke losse thee. Voorzien van etiket & cadeaulabel. Tevens zitten er 10 filtertjes in zodat de ontvanger direct kan gaan genieten van de thee. In overleg maken wij een voorstel voor de keuze van het zakje, de thee en het etiket/label.

 

Advies verkoopprijs: € 6,95 incl. 9% btw

Inkoopprijzen:

10 – 99 stuks: € 3,83 excl. 9% btw (40%)

100 – 500 stuks: € 3,51 excl. 9% btw (45%)

500+ stuks: € 3,19 excl. 9% btw (50%)

Zakje met losse thee kerst

DOOSJE MET KERSTTHEE

Een gondeldoosje (diverse designs) met daarin 20 gram losse thee. In overleg kijken we naar de opdruk van het gondeldoosje, de theesoort en het label.

 

Advies verkoopprijs: € 4,50 incl. 9% btw

Inkoopprijzen:

10 – 99 stuks: € 2,48 excl. 9% btw (40%)

100 – 500 stuks: € 2,27 excl. 9% btw (45%)

500+ stuks: € 2,06 excl. 9% btw (50%)

Gondeldoosje met kerstthee
Dag van de zorg thee cadeau

GEPERSONALISEERDE THEEBOX

GEPERSONALISEERDE THEEFLES OF THEEBLIKJE

Vanaf 100 stuks (personaliseerbaar per persoon)

In samenwerking met Happibox hebben wij deze boxen ontwikkeld. Deze Happibox is gevuld met een zak verse thee, theefilters en een extra smaak om jouw eigen thee mee te maken! Blend your own tea! Deze box is er in diverse kleuren, smaken en thema’s! Daarbij horen diverse boodschappen die aansluiten bij jouw geefmoment. Bijvoorbeeld de Celebrate; perfect voor de feestdagen. Kies uit onderstaande boxen:

Feel good blend – Love blend – Happy blend – Cheer up blend – Celebrate blend – Calm down blend

Het enige wat je hoeft te doen is een logo, persoonlijke tekst en NAW-gegevens van de ontvangers aan te leveren. De rest regelt Happibox! Indien gewenst is deze box uit te breiden met Yesty cadeaukaart of een persoonlijke videobeleving met Surprise! QR-code.

Prijzen op aanvraag