Horeca | Retail | Kantoor - Dutch Tea Maestro
Zelf thee samenstellen     Hoge kwaliteit     Gratis verzending vanaf 45 ,-     Binnen 24 uur verzonden     14 dagen retourrecht

Horeca | Retail | Kantoor

Maak kennis met de meerwaarde van losse thee

De lekkerste losse thee in de horeca, op kantoor of in jouw winkel!

Horeca | Retail | Kantoor

Horeca

Een unieke manier van thee presenteren. De beste kwaliteit. Een prachtige uitstraling. Meer omzet uit thee.

Serveer dan je gasten de losse thee van Dutch Tea Maestro.

Theepot met kopjes

Op kantoor/ In jouw salon

Wil je graag losse thee van hoge kwaliteit serveren maar wat wel gemakkelijk werkt?

Ga dan voor de losse thee van Dutch Tea Maestro op jouw kantoor of in jouw salon.

Thee inschenken

In jouw winkel

Vertel je graag het verhaal achter een product? Wil jij iets unieks in jouw winkel wat niet op iedere straathoek ligt?

Dan weten wij zeker dat de producten van Dutch Tea Maestro iets voor in jouw winkel zijn.

Premixed thee

Eerst onze thee proeven? Dat kan!

In samenwerking met onze thee expert Karlijn Dapper hebben wij een proefpakket samengesteld zodat je kennis kan maken met onze thee.

Contact

Meer informatie voor horeca, retail of op kantoor?

Horeca | Retail | Kantoor

Losse thee horeca

Dutch Tea Maestro biedt diverse theeconcepten aan voor in de horeca. Losse thee serveren in de horeca was nog nooit zo gemakkelijk. Dutch Tea Maestro biedt diverse mogelijkheden aan waardoor losse thee serveren in de horeca mogelijk wordt. Dutch Tea Maestro heeft twee theeconcepten voor in de horeca; het blend it yourself concept het het premixed concept. Met het blend it yourself thee concept voor de horeca maakt de gast zijn/haar thee aan tafel. Een mooi thee concept voor bij high tea’s. Het premixed concept is voorgemixte losse thee voor aan tafel. De gast kan zelf zijn of haar losse thee scheppen en genieten van een kopje losse thee.

 

Losse thee kantoor/ losse thee salon

Wil je graag je medewerkers goede losse thee op kantoor aanbieden of in jouw salon? Dat kan! Weg met de zakjes en ga voor kwaliteitsthee. Voor op kantoor of in jouw salon bieden wij het premixed thee concept aan. Op een plateau staan diverse soorten losse thee in blikjes. Met behulp van zeefjes of wegwerp filterzakjes kan de medewerker/gast zelf zijn/haar losse thee pakken. Op deze manier biedt je je medewerkers en gasten een mooi losse thee op kantoor of een mooie losse thee in jouw salon aan zonder gedoe.

 

Losse thee verkopen

Heb jij een winkel en zoek je een uniek cadeauproduct om te verkopen? Of wil je goede losse thee verkopen? Wij vertellen je er graag mee over. Naast onze cadeaublikken biedt Dutch Tea Maestro diverse soorten thee aan en de mooiste accessoires. Wil je en product dat niet op iedere straathoek verkocht wordt? Waarbij je graag het verhaal achter een product verteld? Dan weten we zeker dat je blij wordt van de losse thee producten van Dutch Tea Maestro.